Mesajele campaniei „Familii fără hotare” ajung la mai mulți oameni, datorită implicării mass-media

Mesajele campaniei „Familii fără hotare” ajung la mai mulți oameni, datorită implicării mass-media

În urma lansării campaniei „Familii fără hotare”, reprezentanții Terre des hommes Moldova și partenerii săi au fost invitați la mai multe emisiuni TV și radio, pentru a discuta despre migrație „altfel”, mai exact în ceea ce privește comunicarea cu copiii și dezvoltarea relației dintre copii și părinți, înainte și după plecarea părinților la muncă în străinătate.

Vă propunem să urmăriți mai jos câteva din aparițiile media de la debutul campaniei, fiind siguri că au fost mai multe apariții decât cele captate de noi.

„Punctul pe AZi” de la TVR Moldova, 12 octombrie, la care au participat Tatiana Turchină, psiholog și autorul Broșurii pentru părinți „”, și Alexandru Curilov, regizorul filmului animat „In Exile”. Vedeți aici.

gutu

„Realitatea Azi” de la Realitatea TV, 12 octombrie, la care a fost invitată Tatiana Turchină, psiholog (începând cu min. 02:55, vedeți aici)

14633185_1793633777572047_6266189576175771529_o

„Acasă Devreme” de la Jurnal TV, 19 octombrie, la care au participat Dorina Ardeleanu, președinte Terre des hommes Moldova, Turchină Tatiana, psiholog, și Alexandru Curilov, regizor „In Exile” (mai jos e un fragment din discuție sau vedeți aici)

De asemenea, despre lansarea campaniei „Familii fără hotare” au scris unele publicații online:

Ea.md: Copiii, ai căror părinți sunt plecați în străinătate, pot obține acum suport prin campania „Familii fără hotare”

Evenimentul Zilei Moldova: A fost lansată campania de informare „Familii fără hotare”, destinată copiilor, părinții cărora sunt plecați peste hotare

Diez.md: (video) „Familii fără hotare”, o campanie prin care zeci de copii au transmis mesaje părinților plecați

Stirilocale.md: „Mi-i dor și te aștept acasă”. MESAJELE EMOŢIONANTE a copiilor moldoveni cu părinţi plecaţi peste hotare

Noi.md: Mesaje emoționante de la copii pentru părinții plecați peste hotare (VIDEO)

NorocTV, Radio Chișinău au realizat reportaje și emisiuni la subiectul campaniei.

Mulțumim tuturor canalelor media pentru interes și implicare și sperăm ca în continuare mesajele campaniei să fie promovate la nivel local și național. Dacă doriți să realizați un material, contactați-ne.

Urmăriți-ne pe Facebook pentru mai multe actualizări din cadrul campaniei.