Atelier creativ pentru părinți și copii „Sărbători în familie”

Atelier creativ pentru părinți și copii „Sărbători în familie”

Dragi părinți,

Pentru a dezvolta o relație sănătoasă, pozitivă și trainică cu copiii dvs., este important să petreceți mai mult timp cu ei, să faceți împreună activități creative, sociale, sportive, să vă jucați.

De aceea, în perioada sărbătorilor de iarnă, Fundația elvețiană „Terre des hommes” Moldova vă invită la un atelier creativ pentru părinți și copii. Evenimentul va avea loc pe data de 27 decembrie, ora 16.00, în incinta Pavilion by Zen (str. 31 august 1989 115, Chișinău, Moldova).

Atelierul „Sărbători în familie” este destinat familiilor cu copii care au vârsta cuprinsă între 7-10 ani. Împreună cu copiii, pot participa părinții sau alte persoane în grija cărora se află copiii. Ne propunem să organizăm câteva activități creative pentru părinți și copii, jocuri interactive și energizante, precum și un dialog despre importanța activităților comune părinți-copii.

Participarea la eveniment este gratuită, dar deoarece avem un număr limitat de locuri, vă rugăm să completați formularul de mai jos.

Alăturați-vă nouă și pe Facebook – aici.

Evenimentul are loc în cadrul campaniei de informare „Familii fără hotare”, desfășurate de Terre des hommes Moldova, cu sprijinul financiar al Ambasadei Olandei în cadrul Programului Drepturile Omului.